Help!

Discussion in 'Tech Savvy' started by Captain Redhorn, Oct 20, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Captain Redhorn

    Lead Mod

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    3,424
    Likes Received:
    9,112
    My game is not loading properly! I load it from a desktop icon. First I get it to the spot where I choos my character, then I choose Redhorn. It loads perfectly up to 38% and then has a error report can anyone HELP me?
     
    #1
  2. Will Nightwolf

    Will Nightwolf Legendary Pirate
    Site Founder

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    4,945
    Likes Received:
    4,946
    That has happend to me, but usually it lets me play after a second or two can you play or is it preventing you from playing.
     
    #2
  3. Angel Firefury

    Site Founder

    Joined:
    Oct 19, 2010
    Messages:
    411
    Likes Received:
    687
    This has happened to me also but i just shut me pc down and log in again and its fine.
     
    #3
  4. Red River Raven

    Site Founder

    Joined:
    Oct 17, 2010
    Messages:
    264
    Likes Received:
    224
    I've had trouble with the game after they have make major updates.. sometimes I've had to un-install and re-install the game... If you still are having trouble you may consider this.. good luck :)
     
    #4
  5. Captain Peanut Butter

    Site Founder

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    824
    Likes Received:
    3,531
    UH OH SOUNDS LIKE A DOOZY
     
    #5
    Captain Redhorn likes this.
  6. Rose Sunslipper

    Site Founder

    Joined:
    Oct 16, 2010
    Messages:
    2,408
    Likes Received:
    3,172
    ROFL...

    and is the problem fixed now?
     
    #6
  7. JamesJumper

    Site Founder

    Joined:
    Dec 19, 2010
    Messages:
    133
    Likes Received:
    89
    Um, he had that problem on Oct 20 LAST YEAR ... I'd be surprised if he still does ... :lol1:
     
    #7
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page