1. MacOS Community: Apple, Inc at the Worldwide Developers Conference has recently announced changes to MacOS Mojave that will be impacting TLOPO's compatibility in the future. Read the latest blog post to see what this means for you.

Uh.... I Think The Glitch Is Back.....

Discussion in 'Pirates of the Caribbean Online' started by Rose Sunslipper, Feb 11, 2011.

  1. Rose Sunslipper

    Site Founder

    Joined:
    Oct 16, 2010
    Messages:
    2,407
    Likes Received:
    3,176
    You know that.... one level 0 glitch? Well before I realized it was happening, it started saying I couldn't pick up loot, then it started not giving me rep.... at all. Now it's doing that again. Should I try re logging out? D:
     
    #1
  2. James O'martin

    James O'martin Pirate Lord

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    1,242
    Likes Received:
    697
    Yep I'm level zero. I can't see weapons, e.t.c. I also can't view the official potco website. Please someone send in feedback for me. : (
     
    #2
  3. Davy Darkrage

    Admin

    Joined:
    Oct 12, 2010
    Messages:
    2,138
    Likes Received:
    7,713
  4. Will Nightwolf

    Will Nightwolf Legendary Pirate
    Site Founder

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    4,940
    Likes Received:
    4,950
    Lol disney fails. Seriously it already happend again this is probly gonna push infamy back for a bit.
     
    #4
  5. JadeOHayes

    Site Founder

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    5,166
    Likes Received:
    5,056
    I said I can open it, dear ... what do you want me to say to the rats?
     
    #5
  6. James O'martin

    James O'martin Pirate Lord

    Joined:
    Feb 1, 2011
    Messages:
    1,242
    Likes Received:
    697
    I've been INFECTED by it!! It's like a horror film lol it's funny but it makes you angry at the same time.
    EDIT (Feb 11, 2011 at 5:23 PM):
    Tell them people are infected or something with the level zero bug/glitch. We can't use weapons or see them, we have no tonics, the teleport totems are not working it says I have to do the quest for them, I can't view Inventory e.t.c. only Map.
     
    #6
  7. Basil Darkratte

    Site Founder

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,585
    Likes Received:
    1,566
    The guy with huge ears strikes again...
     
    #7
  8. Captain Hi

    Captain Hi Pirate Lord

    Joined:
    Jan 28, 2011
    Messages:
    1,413
    Likes Received:
    755
    that happened to me once got very anoying wasnt the same glitch but it was similar in the sense that i couldnt get any loot and i couldnt change weapons but it was due to a dagger that i had but boy is this funny [​IMG]usualy maintinence is supposed to fix things but for this game it just makes more problems lol[​IMG]
     
    #8
  9. Amelia Darkskull

    Site Founder

    Joined:
    Oct 14, 2010
    Messages:
    2,990
    Likes Received:
    1,257
    infection sucks
     
    #9
  10. JadeOHayes

    Site Founder

    Joined:
    Dec 11, 2010
    Messages:
    5,166
    Likes Received:
    5,056
    Um, I have typed and when I sent it ... internet could not display ... [​IMG]
    Now it's not responding ... and I'm about to get kicked out from Pirates ...
     
    #10
  11. John Foulroberts

    Admin

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    5,100
    Likes Received:
    17,153
    AGAIN... Seriously... -_- I better not even try to log in now. I'll get annoyed, lol. [​IMG]
     
    #11
  12. Basil Darkratte

    Site Founder

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,585
    Likes Received:
    1,566
    Who knew it would come to this lol
     
    #12
    James O'martin likes this.