1. MacOS Community: Apple, Inc at the Worldwide Developers Conference has recently announced changes to MacOS Mojave that will be impacting TLOPO's compatibility in the future. Read the latest blog post to see what this means for you.

Did Disney Get Rid Of POTCO Game Launcher?

Discussion in 'Pirates of the Caribbean Online' started by Kate, May 20, 2011.

?

POTCO game launcher working for you?

  1. Yes

    20 vote(s)
    57.1%
  2. No

    9 vote(s)
    25.7%
  3. I don't use the game launcher

    5 vote(s)
    14.3%
  4. What's the game launcher?

    1 vote(s)
    2.9%
  1. Kate

    Kate Pirate Master

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    903
    Likes Received:
    1,320
    I recently went to my POTCO game launcher after the newest update (Queen Anne's Revenge) and it said "Connecting to the game - Please wait a moment Don't want to wait? Upgrade to unlimited access." Well it sat there over night and still was in the same spot. So i tried the internet browser not really wanting to download it again due to the last time i did it said "Threat Detected" and wouldn't let me get on. Well anyway i downloaded it and it worked fine. So im just wondering if it was just me, or all basic members, or everyone.
     
    #1
    Mary92k likes this.
  2. John Foulroberts

    Admin

    Joined:
    Oct 25, 2010
    Messages:
    5,100
    Likes Received:
    17,154
    It works fine for me. Must be that you are Basic or something. Don't know whats going on.
     
    #2
  3. Will Nightwolf

    Will Nightwolf Legendary Pirate
    Site Founder

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    4,940
    Likes Received:
    4,950
    My potco launcher still works but it doesn't have a potco logo instead it looks like a paper with a folded edge and small box that looks like a window with 3 letters or symbols one red and two green
     
    #3
  4. Basil Darkratte

    Site Founder

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,585
    Likes Received:
    1,566
    Your Firewall maybe stopping it. Try to see if you can mark the game as Safe
     
    #4
  5. Kate

    Kate Pirate Master

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    903
    Likes Received:
    1,320
    Internet works fine now but internet hasn't worked for that reason in the past and launcher i don't know what's up with it. >.< Kinda annoied.
     
    #5
  6. Will Nightwolf

    Will Nightwolf Legendary Pirate
    Site Founder

    Joined:
    Oct 13, 2010
    Messages:
    4,940
    Likes Received:
    4,950
    Now that you mention it a while ago my firewall did have some problem with it
     
    #6
  7. Kate

    Kate Pirate Master

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    903
    Likes Received:
    1,320
    I just updated mine >.<
     
    #7
  8. Basil Darkratte

    Site Founder

    Joined:
    Nov 29, 2010
    Messages:
    1,585
    Likes Received:
    1,566
    Sometimes the Firewall can just block it without telling you. See if it's on the list of blocked programs
     
    #8
  9. Kate

    Kate Pirate Master

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    903
    Likes Received:
    1,320
    Nope not there.... It may be becuase im basic, i don't know...
     
    #9
  10. Bobby Flat Foot

    Moderator

    Joined:
    May 14, 2011
    Messages:
    3,316
    Likes Received:
    7,149
    Its working fine for me... I read somewhere they were eventually going to phase out service to the game launcher:mad:. It also stated that it required more work on the staffs part to update the game launcher. Mine although has nothing about QAR being released into live in the news notes :confused:?
     
    #10
  11. Kate

    Kate Pirate Master

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    903
    Likes Received:
    1,320
    I wouldn't be surprised if it stops working soon then...
     
    #11
  12. kevin

    kevin Honorable Pirate

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    146
    Likes Received:
    33
    yes i just installed norton and the 1 time i try to run the game on launcher the same thing happen try to mark it as safe
     
    #12
  13. Kate

    Kate Pirate Master

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    903
    Likes Received:
    1,320
    It is marked safe. o.o
     
    #13
  14. Kate

    Kate Pirate Master

    Joined:
    Dec 21, 2010
    Messages:
    903
    Likes Received:
    1,320
    Tried just about everything still doing the same thing. :mad: It may be becuase im basic... -_-
     
    #14
  15. Davy Gunfish

    Davy Gunfish Pirate

    Joined:
    May 21, 2011
    Messages:
    88
    Likes Received:
    96
    Eh, Norton ruined my friends computer, wouldn't let him open up anything
     
    #15
  16. kevin

    kevin Honorable Pirate

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    146
    Likes Received:
    33
    O_O
     
    #16
  17. Davy Gunfish

    Davy Gunfish Pirate

    Joined:
    May 21, 2011
    Messages:
    88
    Likes Received:
    96
    Yeah, Personal Antivirus ruined his computer after he got Norton off his computer. He went to a site and it automatically started downloading, it alerts you about fake viruses on your computer.
     
    #17
  18. Eric Guneagle

    Eric Guneagle Pirate Master

    Joined:
    Apr 16, 2011
    Messages:
    758
    Likes Received:
    534
    My launcher works but the web browser thing doesn't for me :confused:
     
    #18
  19. kevin

    kevin Honorable Pirate

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    146
    Likes Received:
    33
    i been using it for 5 years and its goin good for me i bought it at a costo i dint downloaded
     
    #19
  20. kevin

    kevin Honorable Pirate

    Joined:
    Apr 30, 2011
    Messages:
    146
    Likes Received:
    33
    the launcher is not showing the news now
     
    #20